Live DJmag top 100 party

DJmag top 100
Vanavond worden in seOne Londen de prijzen uitgereikt voor de DJmag DJ Top 100. Op zich niet zo opzienbarend en de uitslag waarschijnlijk al zeker niet. Wat wel aardig is, is het feit dat het feestje vanavond live wordt uitgezonden via internet. Nu kan ik je niet beloven dat het net zo spannend wordt als Op zoek naar Evita. Maar stel je verveelt je en je bent niet vies van een dj-set van bijvoorbeeld Danny Howells, James Zabiela, Martin Solveig of David Guetta. In dat geval is kijken best wel een optie. Alle vijf de zalen zijn te volgen. Het feestje duurt van 22.00u tot 01.00u (NL tijd). Bekijk hier de livestream.

Update: de verbinding vliegt er nog regelmatig uit, maar het begin is er. Nu ook onder de streep te bekijken.

 

Trance

5 gedachten over “Live DJmag top 100 party

Geef een reactie